Gestió del coneixement, guanyador dels Premis Blocs Catalunya!

guanyadorspbc09El bloc Gestió del coneixement ha guanyat el Premis Blocs Catalunya 2009, en la categoria de blocs corporatius, atorgat per l’associació STIC.CAT. El jurat del Premi, compost per persones de reconegut prestigi a la xarxa, reconeix anualment els millors blocs escrits en català.

blockm_justicia

El bloc corporatiu del Departament de Justícia està especialitzat en idees, estratègies i recursos per gestionar el coneixement a l’Administració. El guardó, per tant, reconeix la tasca de moltes persones del Departament de Justícia, del programa Compartim, de les persones que hi participen i de tota la Generalitat.

En aquest sentit, recordem que el bloc Gestió del coneixement va ser un dels primers blocs de la plataforma de blocs corporatius de Gencat, el nou canal de comunicació Gencat adaptat a l’entorn corporatiu de la Generalitat de Catalunya.

En l’acte de lliurament, Núria Vives, en representació del Departament de Justícia, ha recalcat aquesta circumstància i ha agraït la col·laboració de tots els qui l’han fet possible.
L’enhorabona pel guardó!

View in english

21 respostes a “Gestió del coneixement, guanyador dels Premis Blocs Catalunya!

 1. El premi és, sens cap mena de dubte, un reconeixement al treball col•laboratiu de moltes persones i crec sincerament que depassa les fronteres del Departament de Justícia. Al bloc mateix s’hi poden trobar aportacions de persones que treballen a altres departaments, altres institucions o bé al sector privat.

  Ja fa un temps que unes quantes persones que treballem en aquesta Administració estem convençuts que cal conduir l’Administració cap als entorns 2.0 (i, és clar, la referència no només és tecnològica) i hem tingut la sort de poder dur-ho a terme gràcies al suport dels departaments respectius.

  Així mateix, cal agrair a la Direcció General d’Atenció Ciutadana, del Departament de la Presidència, que en una organització tan gran hagi posat a l’abast dels treballadors de la Generalitat diverses solucions tecnològiques corporatives que han tingut uns resultats tan exitosos, com ara aquesta plataforma de blocs Gencat (desenvolupada sobre WordPress MU), i molt especialment l’e-Catalunya.

  Estic convençuda que aquest premi ens farà afrontar el futur més immediat amb una nova dosi d’il•lusió. L’enhorabona a tots!

 2. En primer lloc felicitar a les persones que van creure en això de que una altra manera de fer les coses és possible, que van vèncer les pors a quelcom desconegut en relació a diferents maneres de comunicar i, sobretot, d’escoltar, així com de relacionar-se. Que van trencar els esquemes clàssics de relació entre el personal de l’administració, altres professionals i la ciutadania.
  Pels que creiem que tot això és possible i treballem a la Generalitat és il·lusionant i sou “l’excusa” perfecta davant d’aquells que tenen pors a “aquestes coses”. Així mateix gràcies per fer de la nostra administració una organització més moderna.
  A seguir treballant! i l’any vinent, a ser més blocs corporatius de la “casa”
  Salut!!!

 3. Enhorabona pel premi i sobretot per la feina feta al llarg d’aquest temps liderant aquest procés de dur a l’Administració cap a un “saber fer en clau 2.0”. Us continuarem seguint i ens deixarem seguir engrescant per la vostres iniciatives.

 4. Aquest premi és una prova de que,ser administració no es una variable que determini poder fer les coses ben fetes o no. Crec que ens podem felicitar de tenir equips com aquest en el nostre País.

 5. Enhorabona a tot l’equip!!. Com diu en Manel, aquest projecte demostra que l’entorn i les circumstàncies mai poden ser l’exusa per no innovar. Feliciats i gràcies per compartir la experiència.

 6. Si més no, el premi ens servirà d’estimul a tots -cada vegada més- per continuar en aquesta direcció, amb il·lusió renovada i per indicar , que si, que podem.

 7. Muchas felicidades. Está claro que cuando alguien se propone algo y cree en ello, lo consigue. Este es un ejemplo ejemplar en la administración.

  Enhorabuena

 8. Enhorabona! Alguns, un dia, vau somiar que era posible aquest bloc, que es podia fer, que comptaveu amb la gent per fer-ho i que era possible fer pinya. Tot, quan neix, ho fa com un somni. El que marca la diferència perquè es faci realitat és l’esforç del dia a dia. I és, precissament, aquest esforç el que ara ha merescut el premi que heu rebut.

  Espero que el premi, els ànims dels que us seguim i la vostra pròpia il·lusió us encoratgin a seguir tirar endavant, amb la responsabilitat de saber que som molts els que emmirallem en vosaltres.

 9. Enhorabona a tot l’equip humà que ho ha fet possible! A veure si l’exemple serveix per animar altres iniciatives!

 10. Per molts anys pel premi!
  Sou com un germà gran per als altres Departaments que creixem emmirallant-nos en les vostres accions.
  I si aquestes accions són recompensades amb premis com aquest, sabem que anem en la direcció correcta.
  Seguiu així!

 11. L’enhorabona a totes les persones que han fet possible aquest premi. Vosaltres feu el mateix paper que el president Benach al Parlament, provoqueu que l’Administració es transformi fins a esdevenir Generalitat 2.0. En aquest camí ens hi trobarem. Sou el nostre model per als que intentem aplicar aquesta manera d’entendre la feina a la nostra tasca diària. És una lluita difícil, sovint ens hem de sentir crítiques com ara que perdem el temps, que tot plegat és perillós, però reeixirem, perquè el món va cap aquí.

 12. Enhorabona pel premi al bloc. M’ha fet molta il•lusió aquest reconeixement perquè conec molt de prop les persones que hi treballen i sé perfectament que ha estat la perseverança en la consecució d’uns objectius i la fe en un projecte el que ha fet possible aquests resultats tan positius.

  Benvingut també aquest premi perquè de ben segur ajudarà a impulsar la creació d’altres blocs corporatius que facilitaran el diàleg, la participació i la comunicació a la Generalitat.

 13. Felicitats pel premi! Ja se sap: la feina ben feta no té fronteres! Continueu així i a veure si la mentalitat i aquestes iniciatives es poden estendre a la resta de la Generalitat.

 14. Enhorabona a tots aquells qui heu contribuït a aquest èxit. Una vegada més es fa evident que a Justícia sou capdavanters i doneu exemple.

 15. El premi al millor bloc corporatiu dels Premis Blocs Catalunya, divendres passat a Vic, és el reconeixement a la feina que veniu desenvolupant des del Departament de Justícia, fent servir sempre estratègies innovadores per difondre l’experiència del programa Compartim, de gestió del coneixement per comunitats de pràctica.

  Estic molt satisfeta d’aquesta feina que feu en xarxa amb el suport i la complicitat de molta gent. I estic especialment orgullosa que el bloc Gestió del coneixement s’edita en la plataforma de blocs corporatius gencat que hem implantat des de la Direcció General per a tots els departaments. I, al seu torn, el bloc publica continguts que prèviament s’han elaborat, consensuat i publicat al Portal de Justícia de la plataforma e-Catalunya.

  Per tant, la nostra felicitació a totes les persones que en un moment o altre hi heu col·laborat, a la vegada que animo al personal d’altres departaments i organismes de la Generalitat a afegir-se a l’ús de blocs corporatius gencat i les altres plataformes que, com e-Catalunya, us puguin ajudar en el vostre treball diari per afegir més valor als serveis i millorar-los.

  L’enhorabona!

 16. Muchas felicidades, Zorionak, por el premio y por el blog. Sois un referente para nosotros. Espero que cunda vuestro ejemplo en las administraciones públicas. A ver si conseguimos pronto seguir vuestros pasos. Zorionak a todas las personas que hacéis posible lo que para otros de momento sólo es un deseo.

Deixa un comentari