Butlletins Gencat

butlletinsgencat

El portal gencat ofereix butlletins electrònics temàtics mitjançant un servei de subscripció transversal: butlletins gencat. Només cal registrar-se com a usuari al servei i seleccionar els butlletins que ens interessin. Després, introduint el nom d’usuari i contrasenya del nostre compte, sempre podrem modificar les dades, afegir o suprimir subscripcions o bé cancel·lar el compte en qualsevol moment.

Aquesta aplicació ha permès a gencat tres coses:

 • Donar als usuaris el poder per controlar les seves subscripcions a les publicacions electròniques de diferents departaments i organismes amb una mateixa plataforma i per consultar, rectificar o cancel·lar les seves dades personals.
 • Oferir als departaments i organismes una eina web senzilla per gestionar els enviaments de butlletins, fer seguiment del nombre de subscriptors, comprovar quines han estat les notícies més visitades, etc.
 • Augmentar el nombre de subscripcions als diferents butlletins per influència mútua: com que els usuaris tenen espai on trobar els butlletins de diferents organismes, els resulta més fàcil i còmode donar-se d’alta a diversos d’ells que si els haguessin d’anar a buscar per les diferents pàgines web dels organismes que els editen.

View in english

4 respostes a “Butlletins Gencat

 1. El Butlletí d’Educació va néixer fa just tres anys. S’han publicat 58 números. La seva periodicitat és quinzenal.
  L’objectiu del Butlletí d’Educació és informar el professorat de totes les activitats, convocatòries, ajuts, premis i serveis que poden ser útils per a la seva activitat professional. També pot donar-se d’alta qualsevol ciutadà que vulgui estar informat, de primera mà, de totes els esdeveniments relacionats amb l’àmbit educatiu.
  Els lectors del Butlletí d’Educació superen els 80.000. Aquest setembre del 2009 comencem una nova etapa propiciada pel nou disseny dels butlletins.

 2. El butlletins Gencat poden ser una bona eina de difusió d’informació temàtica de la feina que es fa i dels serveis que s’ofereixen des d’unitats específiques dels Departaments de la Generalitat.

  Aquestes mateixes unitats poden gestionar-se el seu propi butlletí, i aprofitar l’eina transversal de subscripcions per què el ciutadà faci el manteniment de les seves de manera fàcil i sencilla.

  Un model de butlletí electrònic que m’agrada és el que fa l’INRA de França. Explica una mica de tot el que fan: http://www.inra.fr/content/view/full/23708193

 3. @Tona Castell. El Butlletí d’Educació segurament és un dels millors exemples del bon rendiment que es pot treure de l’eina de butlletins que ofereix gencat, per informar i fidelitzar un gran nombre de professionals i persones interessades.

  @Carles Folc. Gràcies per citar-nos el butlletí de l’INRA.

 4. Els butlletins Gencat poden ser una excel·lent eina de difusió d’informació. Tanmateix fins que l’us dels blocs no s’universalitzi, aquesta difusió restarà restringida a una part de la població

Deixa un comentari