I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya

foto-0292El 5 de maig passat es va celebrar a la seu del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, a Barcelona, la I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya. Després de tres anys des de la posada en marxa de les primeres comunitats de pràctiques en aquesta plataforma corporativa de treball col·laboratiu de la Generalitat de Catalunya, havia arribat el moment ideal per fer balanç.

Per a la Direcció General d’Atenció Ciutadana (DGAC), impulsora del projecte, més important que la tecnologia és l’ús que se’n fa. És per això que des de sempre ha evitat fer una discussió massa formal de la marca e-Catalunya i de les seves potencialitats: s’ha preferit posar-la a l’abast d’organitzacions amb necessitats de treball en xarxa i bones idees, deixar passar el temps i, després, donar-los la paraula perquè expliquessin com els havia anat.

View in english

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.