Web ‘Eines contra la crisi’

einescontracrisi4La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un web especial per fer arribar a la ciutadania les diferents eines de què disposa el Govern català per fer front a la crisi econòmica i financera. Des d’un principi es va plantejar com un web on, a més de les diferents mesures adoptades contra la crisi, s’haurien de fer visibles totes les eines disponibles als diferents webs de gencat sobre ajuts, subvencions, programes de control de la despesa, cercadors de feina, de formació, etc.

De fet, les mesures excepcionals i les eines habituals comparteixen espai; d’aquesta manera, l’usuari no necessita navegar per diferents webs de departaments, secretaries o empreses públiques. Així mateix, s’han segmentat les mesures i les eines en empreses i persones i, alhora, en apartats intuïtius que dirigeixen a fitxes amb informació concreta de cada eina activada: nom, termini, documentació, tràmit en línia, si s’escau, etc.

View in english

6 respostes a “Web ‘Eines contra la crisi’

  1. Aquesta web és molt útil. Us demanaria que tant la web com la revista que envia gencat d’eines contra la crisi incloguin més recursos perquè ens puguem capacitar encara més. ¿Es possible?

    • @Josep Serra. Gràcies pel comentari. Procurarem insistir per fornir de més recursos disponibles a l’Administració per formar, capacitat i habilitar les persones, com una bona condició per poder actuar amb més garanties dins el mercat laboral.

  2. En aquest nou web i seguint el fil “Eines contra la crisi > Eines per a les persones > Treball i formació > Acreditació de la competència professional”, es troba una informació caduca. Properament, aquesta pàgina se substituirà per la que se’n derivi de la informació del programa Qualifica’t, a: “Institut Català de les Qualificacions Professionals > Actualitat > Acreditació de competències 2009”. Poseu-vos en contacte amb el Departament d’Educació (a finals d’agost, m’hi trobareu).

    • @Tona Castell. Gràcies per la informació. Quan ens ho indiqueu, procedirem a actualitzar, doncs, els continguts que es derivin del programa Qualifica’t.

  3. Es tracta d’un espai web que relaciona informació que d’altra manera estaria dispersa dins de Gencat, dificultant la seva localització.Considero un encert recopilar tota aquesta informació formativa, d’ofertes iajuts en un mateix espai. El fet de recollir informació des d’una prespectiva multifuncional permet una millor recerca.
    En el meu cas m’ha estat de molta utilitat les ajudes a rehabilitació d’habitatges. Espero que hi trobeu el que buscaveu.

  4. Donant un cop d’ull a la pàgina web, val a dir, que el meu cas que la meva dona esta començant una nova empresa he pogut esbrinar coses al respecte de licitacions o fins i tot crèdits i finançiament, cosa important en els temps que corren. Reconec que la informació és explicita i fàcil d’interpretar. No sera la primera vegada que la consultem. Merci Gencat

Deixa un comentari